Serhat Akın Türkiye'ye dönmek istemiyor!

Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Anderlecht'te forma giyen Türk oyuncu Serhat Akın, Türkiye'ye dönmek istemediğini söyledi.

Serhat, HLN Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, İstanbul'un çok büyük bir şehir olduğunu ve futbolcuların özel hayatlarına saygı gösterilmediğini belirterek, "Fenerbahçe'de oynadığım dönemde dışarı bile çıkamıyordum. Hele kaybettiğimiz zaman zor anlar yaşıyorduk. İstanbul korkunç büyük bir şehir. Futbolcuların özel hayatlarına saygı gösterilmiyor. Türkiye'de restauranta gitmek bile zordu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belçika'da ise çok daha rahat olduğunu ifade eden Türk futbolcu, "Kız arkadaşımla istediğim gibi gezebiliyorum. Belçika'da bu konularda daha rahatım" dedi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Anderlecht ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Serhat Akın'a kulübünden şu ana kadar yeni bir teklif gelmedi.

Teklif almamasına karşın Avrupa'da futbol hayatını sürdürmeyi düşünen Serhat, sözlerini şöyle tamamladı: "İlk yarıda sakatlığım nedeniyle fazla verimli olamadım. Ligin ikinci yarısında ise kendimi yüzde yüz vereceğime ve Anderlecht ile iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bize şu an lazım olan şey, iyi bir takım havasını yakalamak. Bunu gerçekleştirirsek, liderle aramızdaki 10 puanlık farkı kapatabiliriz."