Serhat Orhan’dan Ankara Çıkarması

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve Kaymakam Nazmi Günlü, Ankara’da AK Parti Manisa Milletvekili Dr....

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve Kaymakam Nazmi Günlü, Ankara’da AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş'ın da eşliğinde Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ile biraraya geldi.

Turgutlu Devlet Hastanesi'nin eski alanının Milli Eğitim Bakanlığı’na devri konusunun görüşmede gündeme geldiği bildirildi. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, konuya olumlu yaklaştığını belirtti, önümüzdeki günlerde daha netleşeceğini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, “Turgutlumuz için çok önemli olan bu projenin gerçekleşerek eğitim camiamıza bu alanların kazandırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Önümüzdeki günlerde müjdeli haberler almayı umut ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Turgutlu heyeti, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı olmak üzere çeşitli kurumlarla da görüşmelerde bulundu.

Ayrıca TBMM'yi de ziyaret eden Orhan ve Günlü, burada AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, AK Parti MKYK üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, Manisa Milletvekilleri Dr. Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ ile biraraya geldi. Başkan Orhan, “Ankara’da gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde şehrimiz için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi anlatıyor ve Ankara’nın desteğini yanımıza alıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar Turgutlumuz ve Manisamız için” diye konuştu.

PROJELERE TOKİ'DEN YEŞİL IŞIK

Turgutlu Belediye Başkanı Orhan ve Kaymakam Günlü ile AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Başkan Yardımcısı Ayşe Çalkan'ı da ziyaret etti. Ziyarette, Turgutlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde satın alma süreci tamamlanan Evin Konserve Fabrikası alanı ve belediyeye ait arsa ile birlikte 30 bin metrekare alana yapılması planlanan sosyal konut, pazar yeri, okul ve sosyal tesisler ile ilgili proje, TOKİ yöneticileri ile görüşüldü. Öncelikle TOKİ Başkanı Karabel ile yapılan görüşmede, Turgutlu Belediyesi'ne ait 30 bin metrekare alanın TOKİ’ye verilmesi karşılığında pazar yeri, okul ve sosyal tesislerin TOKİ tarafından inşa edilmesi hususu değerlendirildi. Daha sonra da TOKİ Başkan Yardımcısı Çalkan, yapılan görüşmede söz konusu projelerin önümüzdeki yatırım programına alınması ile ilgili olumlu bir netice çıkması için gayret göstereceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz