Serhat Ulueren: 'Fatih Terim ölse de dönmez'

Galatasaray’ın önümüzdeki 5 yıl boyunca toparlanma evresine gireceğini düşündüğünü söyleyen Telegol programı yorumcusu Serhat Ulueren, Dursun Özbek’in ardından Ünal Aysal’ın yönetime geleceğini ve Fatih Terim’in asla sarı kırmızılı kulübe yakın zamanda dönmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

360’ta yayınlanan programda konuşan Serhat Ulueren, Galatasaray’ın önümüzdeki 5 sezonda toparlanamayacağını düşündüğünü belirterek Ünal Aysal’ın Dursun Özbek’ten sonra yüzde 80-90 oranında yeniden başkan seçileceğini düşündüğünü söyledi.

Serhat Ulueren’in açıklamaları şu şekilde:

“GALATASARAY 5 SEZON TOPARLANMAYA ÇALIŞIR”

“Galatasaray’ın geleceğini karanlık görüyorum. Önümüzdeki 5 sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında geçer. Beşiktaş 2 sezon, Fenerbahçe 1 sezon, arkadan gelen Trabzonspor da zaman zaman araya girebilir. Mayıs sonu en geç seçim olacak diye düşünüyorum. Ünal Aysal’ın Dursun Özbek’i geçerek yeniden başkan olacağına inanıyorum.”

Reklam
Reklam

“FATİH TERİM ÖLSE DÖNMEZ”

“Riekerink’in Galatasaray’da devam edebileceğini düşünmüyorum. Aysal da gelirse Fatih Terim zaten ölse de Galatasaray’a gelmeyi düşünmez. Yeniden yapılanma ve mali sıkıntılar süreciyle Galatasaray önümüzdeki yıllarını geçirir. Tarık, Koray, Rodriguez gibi oyuncuların gitmesi gerektiğini düşünüyorum.”Telegol programı yapımcısı Serhat Ulueren, Galatasaray’ın yaşadığı sorunlar ve önümüzdeki sezonları ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.