Serik Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası'nden Fransız mallarına boykot çağrısı

Serik Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Erdal Çam, "Serik'te yaşayan halkımızı, Fransa'yı ve Fransız mallarını...

Serik Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Erdal Çam, "Serik'te yaşayan halkımızı, Fransa'yı ve Fransız mallarını boykota davet ediyoruz." dedi.
Serik pazarlarındaki tezgahlarda Fransız menşeli ürünlerin satılmaması kararı aldıklarını belirten Serik Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Erdal Çam, tarihi geçmişi, insan hakları ihlalleriyle dolu Fransa'nın yasalaştırdığı sözde Ermeni soykırımını inkar edenlerin cezalandırılmasını öngören tasarısının tarihe geçecek kara bir leke olduğunu söyledi.
Çam, "Ermeni lobilerinin etkisinde kalarak aldıkları bu karar dünya tarihine geçecek kara bir lekedir. Bizler de oda olarak bu yasayı kınamak amacıyla Serik pazarlarında Fransız mallarını boykot kararı aldık ve yasa tasarısı iptal edilene kadar Serik genelindeki pazar tezgahlarına Fransa menşeli ürünleri koymayacağız. Özellikle üyelerimizin yanısıra halkımızı Fransa'yı ve Fransız mallarını boykota çağırıyoruz. Fransa'nın haksız ve mesnetsiz bu tutumunu şiddetle kınıyorum.” diye ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz