Serikliler bahar şenliğinde bir araya geldi

Özel Toros Kaynak Koleji’nin bu yıl 6.'sını düzenlediği geleneksel Uçurtma ve Bahar Şenliği büyük bir...

Özel Toros Kaynak Koleji’nin bu yıl 6.'sını düzenlediği geleneksel Uçurtma ve Bahar Şenliği büyük bir coşku ile kutlandı.

Şenlikte el yapımı ve hazır uçurtmalar ile çocuklar gökyüzünü renklendirdi. Belek Beach Park’ta saat 10.00’da uçurtma yarışmaları ile başlayan şenlikte öğrenciler, öğretmenler, veliler ve Serikliler güzel bir gün geçirdi.

En güzel uçurtma yarışmalarına ilgi beklenenden büyük oldu. Juri heyetinin dereceye girecekleri belirlemekte zorlandığı yarışmada ilk üçe girenlerlere, bisiklet, fotoğraf makinesi v sukuter hediye edildi. Ödülleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Keser, Serik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Toros Kaynak Koleji Genel Müdürü Mithat Tayyar verdi.

Reklam
Reklam

Özel toros Kaynak Koleji Müdürü Ferhat Yıldırım, bu yıl şenliğin altıncısını düzenlediklerini, her yıl kalitenin arttığını ifade etti. Yıldırım, "Bu yıl da el yapımı en güzel uçurtma yarışması yaptık. Bu şenlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve misafirlere teşekkür ediyorum." dedi.

Bahar şenliği kapsamında okul-aile birliği ve sınıf annelerinin kardeş okul yararına organize ettiği gıda kermesi ve öğrencilerin sene içindeki çalışmalarından oluşan bilim stantları yoğun ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: