Serik'te sel felaketine karşı drenej kanalı çözümü

Antalya Serik Belediyesi, düşük kodlu sokak ve caddelere yağmur suyu drenaj kanalı yaparak muhtemel sel...

Antalya Serik Belediyesi, düşük kodlu sokak ve caddelere yağmur suyu drenaj kanalı yaparak muhtemel sel felaketine karşı önlem alıyor. Bu çalışmanın ardından, yolların asfalt ve kilit taş döşemesinin tamamlanacağı belirtildi.
Belediye Başkanı Mehmet Habalı, 2011'i cadde ve sokaklarını asfalt, kilit taşı ve yağmur baks çalışmalarıyla kapatacaklarını söyledi. Yeni yılda da bu çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade eden Habalı, "2011'de bir çok yerde yol ve alt yapı çalışmaları bitti. Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarına cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Serik, sürekli büyüyen ve gelişen bir yer, çalışmalar da buna paralel olarak devam ediyor. Yağmur suyu drenajlarının yanında, parke taşı ve sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaştık. Yağmur suyu drenaj çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Drenaj çalışmaları bitiğinde, yağmur suyu kaynaklı su baskınları önlenmiş olacak. İlçemizde sel kabus olmayacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz