Serinhisar'da Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Serinhisar Müftüsü Hacı Öz, pazar günü akşam Türkiye'nin tanınmış imam hatiplerinin katılımıyla Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunulacağını söyledi.

Serinhisar Müftüsü Hacı Öz, pazar günü akşam Türkiye'nin tanınmış imam hatiplerinin katılımıyla Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunulacağını söyledi.

Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Serinhisar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Serinhisar Şubesi tarafından Serinhisar'da ortaklaşa bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Türkiye'nin tanınmış imam hatiplerinin katılımıyla pazar günü akşam Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunulacağını bildiren Öz, "Kur'an ziyafeti için geriye sayım başladı. Serinhisar'da bir ilk olarak gerçekleştirilecek organizasyon için çalışmalar tamamlandı. Aralarında Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci, Ankara Hacıbayram-ı Veli Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı, İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant, İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Osman Şahin ile İstanbul Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete'nin yer alacağı dünyaca ünlü hafızlar kadrosu 12 Ağustos 2012 Pazar günü Serinhisar'da olacaklar. Pınarcık Camisi olarak bilinen Hacı Tosun Ağa Camisi'nde 20.00'de başlayacak organizasyonda iftar verilecek. Böyle bir kadroyu bir arada görmek ve onları halkımızla yan yana getirmek tek arzumuzdur. Bunu gerçekleştirmenin hazzını yaşıyoruz. Kalplerimizin ve gönüllerimizin şenleneceği Kur'an ziyafetine tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: