Serinlemek için girdiği gölde boğularak öldü

Serinlemek içi arkadaşlarıyla göle giren 14 yaşındaki Emre Han, boğularak can verdi. Görgü tanıklarından alınan...

Serinlemek içi arkadaşlarıyla göle giren 14 yaşındaki Emre Han, boğularak can verdi.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Arnavutköy’deki İmrahor Gölü'ne 11.30’da giren 3 arkadaş bir süre sonra boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Gençlerin yardım çığlıklarına koşan vatandaşlar boğulmakta olan iki genci kurtardı. Emre Han ise bir süre sonra suyun derinliklerine batarak gözden kayboldu.
Genci kurtarma çalışmalarına itfaiye ekipleri botla katıldı, fakat bir sonuç alınamadı. Uzun bir büre sonra olay yerine gelen deniz polisi Emre’yi gölün dibinden çıkardı.
Bu arada boğulan gencin ailesi ve yakınları, dalgıçların olay yerine geç gelmesine tepki gösterdi. Genç çoçuğun cesedinin ambulansa götürülmesi sırasında ise yakınları sinir krizi geçirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz