Serinlemek İsterken Canından Oldu

Adana'da bir kişi sıcaktan bunalınca serinlemek için komşusundan çektiği seyyar kablo ile vantilatörü çalıştırmak isterken...

Adana'da bir kişi sıcaktan bunalınca serinlemek için komşusundan çektiği seyyar kablo ile vantilatörü çalıştırmak isterken akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi 44 bin 160 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, hurda ayrıştırma merkezinde çalışan Dursun Varlı (26) ile arkadaşı Metin C. topladıkları hurda ve atıkları ayrıştırıp, aynı sokakta bulunan plastik fabrikalarına satmaya hazırlanırken, sıcaktan bunalınca vantilatörü çalıştırmak istedi. İş yerinin elektriği olmadığı için yan komşusundan seyyar kabloyla elektrik alan Varlı, vantilatörün fişini pirize taktığı anda akıma kapıldı. Bu sırada komşu iş yerinin sigortası attı, Varlı yere yığıldı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine sevk edilen ambulansla Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Varlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis ekiplerine, elektriği komşudan çektiklerini söyleyen Metin C., "Hurdaları ayrıştırıyorduk, terledik. Dursun, vantilatörü çalıştırmak için komşudan seyyar kabloyla elektrik aldı. Vantilatörün fişini taktığı anda, kaçak varmış akıma kapıldı. Bir süre çırpındı sonra, yere düştü. Dursun'u hastaneye kaldırdık. Ama kurtarılamadı" diye konuştu. Varlı'nın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla, cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: