Serinlerken Göz Zevkinizi Bozmayın

Yaz sıcakları kendini iyice hissettirmeye başladı.

Yaz sıcakları kendini iyice hissettirmeye başladı. Eğer klima almayı düşünüyorsanız önce İtalyan Olimpia Splendid’in Unico Inverter modelini görün. Çünkü Unico Inverter’ın kompresörü iç ünitesine dahil edildiği için bina cephelerinde görüntü kirliliği yaratan dış ünitesi yok. Üstelik Inverter, teknolojisi sayesinde sizi serinletirken cebinizi de yakmıyor.

Yaz sıcaklarından kurtulmanın tek yolu şüphesiz klimalar. Ama klima alırken her ayrıntıyı düşünmek gerekiyor. Klima almayı düşünüyorsanız Olimpia Splendid’in mutlaka sahip olmanız gereken bir ürünü var. Olimpia Splendid’in Dc Inverter teknolojisine sahip dış ünitesiz Unico modeli istenilen sıcaklığa hızla ulaşıp bu sıcaklığı sabit tutarken ani değişikliklere izin vermiyor. Üstelik bu teknolojisi sayesinde daha sessiz çalışmayı ve %30 daha düşük enerji sarfiyatını garanti ediyor.

Reklam
Reklam

- - - - - - Performansı Yüksek, Bakımı Kolay
4 farklı modeli bulunan Olimpia Splendid Unico’nun Inverter sistemi yüksek performans için kompresör hızını sürekli kontrol eder ve ayarlar. Eğer İhtiyaç duyarsanız -10 C dış ortam sıcaklığına kadar soğutma yapabilirsiniz. Modüler ünitenin tüm parçalarına ulaşmak ve ayırmak son derece kolay. Filtre temizliği ise çok basit. Filtrelere ulaşmak için üst emiş kapağını hafifçe kaldırmak yeterli. Unico; duman, polen, toz, tüy gibi alerjik reaksiyona neden olabilecek ufak partikülleri tutan elektrostatik filtre ve kötü kokular ile zararlı gazları etkisiz hale getiren bir karbon filtreye sahip.

Sessiz ve Çevre Dostu
Unico gece fonksiyonu ile o kadar sessiz çalışıyor ki varlığını bile unutuyorsunuz. A sınıfı enerji verimliliği ile sizi serinletirken hem cebinizi yakmıyor hem de çevreye zarar vermiyor.Olimpia Splendid Unico’nun dış ünitesi olmadığı için dış ortamda hiçbir çalışma gerektirmiyor. Dış ortamda gözüken tek şey 20 cm çapında 2 adet menfez. Böylece binaların dış cephelerindeki görüntü kirliliğini de tamamen ortadan kaldırıyor.

Reklam
Reklam