Şerit Ihlali Kazaya Neden Oldu: 1'i Çocuk 4 Yaralı

Ankara’da şerit ihlali yapan otomobilin karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen...

Ankara’da şerit ihlali yapan otomobilin karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Pursaklar ilçesi Dumlupınar köyü yolunda meydana geldi. Şerit ihlali yaptığı iddia edilen Cafer Gerçeker yönetimindeki 06 YAA 64 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hayati Sarıkaya idaresindeki 06 BP 8204 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Cafer Gerçeker ile diğer araçta bulunan Hayati Sarıkaya, Fatih Sarıkaya ve oğlu Arda Sarıkaya yaralandı.

Reklam
Reklam

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Haberi alan yaralı yakınları da olay yerine akın etti. Kazazedelerin yakınları, yaralıların uyumaması için büyük çaba harcadı.

Kazada yaralanan 1’i çocuk 2 kişi hemen hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar ise uzun süre ek ambulansın gelmesini bekledi. Ambulansın gelmesiyle kazazedeler, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonucu iki araç kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: