Serkan Uçar sevgilisi Ceylan Çapa'dan çocuk istiyor

Ece Erken'le boşandıktan sonra Ceylan Çapa ile yeni aşka yelken açan Serkan Uçar, Çapa ailesinde veto yemesine rağmen ilişkisi için son sözü söyledi. 'Ceylan'la evlenip çocuğumun olmasını çok isterim.' Şimdi gözler Çapa ailesinin genç kızı Ceylan ile anne ve babasına çevrildi.

Geçtiğimiz yıl 1 çocuğunun annesi Ece Erken'le boşanan Serkan Uçar sosteyenin güzeli Ceylan Çapa ile evliliğe doğru gidiyor. Kalbinin kapılarını tamamen açan Uçar, Ceylan'dan çocuk istediğini açıkladı.

Her ne kadar Çapa ailesi Serkan'ı istemese de genç iş adamı Ceylan'a olan aşkından vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Serkan Uçar ilişkisini ise şu sözlerle taçlandırdı:
"Öyle bir şey olsa en baştan ben istemezdim. Ailelerimiz bile birbirleriyle görüşüyor. İnşallah aşkımız, evliliğe gider. İlk evliliğimden de Eymen adında bir çocuğumun olmasından dolayı da çok mutluyum. Hatta Ceylan'la evlenip tekrar çocuğumun olmasını isterim. Ama her şey kader, kısmet… ''

Anne Şebnem Çapa kızının Serkan Uçar'la ilişkisini öğrendiğinde çok sinirlenmiş ve şu sözleri sarf etmişti:
'Ailemizin adını lekeliyorsun'
"O şahıs bizimle denk değil. Ailemizin adını lekeliyorsun. O adamla görüşmeni yasaklıyorum"

Geçtiğimiz günlerde de gece kulübü Reina'nın otoparkında görüntülenen çiftin gizemli ilişkisi o gece belgelenmişti. Flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşayan ikili araçlarına doğru koşmuşlardı. İlk şaşkınlığın ardından Uçar, arkasına dönüp "Aşkım sen diğer araçla beni takip et" diye seslenmiş, bu sayede de iki aylık kaçış macerası sona ermişti.