Serka’nın 27.yönetim Kurulu Toplantısı Iğdır’da Yapıldı

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 27.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Iğdır Valisi Ahmet Pek...

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 27.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Iğdır Valisi Ahmet Pek Başkanlığı’nda Iğdır’da yapıldı.

Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerinde faaliyet yürüten SERKA’nın 27.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Iğdır Valisi Ahmet Pek Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ile illerin belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret ve sanayi odası başkanları ve SERKA Genel Sekreteri Hüseyin Tutar katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda 2012 yılının gelir gider bütçesi Yönetim Kurulu tarafından onaylanırken, 2013 yılında dört ilde uygulanacak olan güdümlü projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Bölge Planı öncelikleriyle uyumlu olarak hazırlanacak Teknik Destek ve Doğrudan Faaliyet Desteği programlarının da görüşüldüğü toplantıda, 8 Şubat 2013 tarihinde sona eren proje teklif çağrısında yapılan başvurular hakkında Yönetim Kurulu’na bilgi verildi. Toplantıda ayrıca yurt içi ve yurt dışı sektör ziyaretleri ele alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: