Sertab 'Aşk'ladı

Turkcell Kuruçeşme Arena'da devam eden BKM'nin yaz konserlerinde, sahne sırası Sertab Erener'indi.

Sahneye önce barkovizyona yansıyan gölgesi ile çıkan Sertab Erener, hemen ardından seyirciyi "hazır mısınız?" diye selamladı… "Yaz geldi, ben yazın geldiğini burada konser verince anlıyorum" diyen sanatçı, konserine düzenlemesini Ozan Çolakoğlu'nun yaptığı "Dım Dım" ile başladı. Ozan Çolakoğlu da iade-i ziyaret için sahnedeydi. Geçtiğimiz günlerde Turkcell Kuruçeşme Arena'nın açılış konserini veren Ozan Çolakoğlu'nun sahnesine konuk olan isimlerden biri de Sertab Erener'di. Bu kez de Ozan Çolakoğlu aynı sahnede konuk olarak yerini aldı.

"Ben yaz seviyorum, kış insanı değilim" diyen Sertab Erener sezonun canlı renklerinden yeşil bir elbise ile sahneye de yazı taşıdı.

Konserin ilerleyen dakikalarında kostümünü değiştiren ve pembe elbisesiyle yeniden sahnede yerini alan sanatçı, geçtiğimiz ay çıkardığı Türk Sanat Müziği albümünden "Ada Sahilleri", "Çile Bülbülüm", "Fikrimin İnce Gülü" ve "Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine" isimli parçaları ile geceye minik bir fasıl molası verdi.
"Aşk" şarkısını söylemek için bu kez beyaz bir elbise giyen Sertab'a sahnede "aşk" eşlik etti. Demir Demirkan ve Sertab Erener önce "aşk"ı sonra "Everway That I Can" parçasını birlikte söyledi. Iki ünlü isim, şarkıya başlamadan önce mekanın ışıklarını kapattırdı ve tüm dinleyicilerden cep telefonlarını çıkarmalarını istedi. Erener ve Demirkan, şarkıyı cep telefonlarının ışıklarının oluşturduğu bir "ışık seli" içinde seslendirdi.
Sanatçının eski vokalisti Özge Fışkın da "Leyla ile Mecnun" şarkısı seslendirmek üzere Sertab'ın sahnesine konuk oldu. Sertap Erener konseri "rengarenk"şarkısı ile sona erdi.