"Sertap Erener'e aşık olduk"

Sertab Erener, Rus hayranlarına Moskova'da unutamayacakları bir gece yaşattı.

Moskova'nın ünlü Opera Tiyatrosu'nda sahneye çıkan Sertab'ın konserine Moskovalılar büyük ilgi gösterdi. Bilet fiyatlarının 55 ile 300 dolar arasında değiştiği konser öncesinde gişeler önünde uzun kuyruklar oluşturan hayranları, Sertab'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Olga Lobaçeva isimli Sertap hayranı, "2003 yılı Eurovision şarkı yarışması sonrasında ailece Sertab'a aşık olduk. Evde eşimle hep Sertab'ı dinleriz. Bugün Moskova'da Sertab'la buluşma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyum. Elimdeki çiçekleri de ona getirdim" şeklinde konuştu. Konsere "Here I Am" şarkısıyla başlayan Sertab Erener, Rusça "hoş geldiniz" anlamına gelen "Dobro pojalovali" diyerek, sevenlerini selamladı. 2003 yılında Eurovision Müzik Yarışması'nda Türkiye'ye birincilik kazandıran ünlü sanatçı, eski parçalarının yanı sıra Mayıs ayında piyasaya çıkan "Sertab Goes to the Club" albümünde ifa ettiği parçalarla da seyircileri coşturdu.

Reklam
Reklam

Konser boyunca sık sık ayakta alkışlanan Sertab, hayranlarına "Spasibo" diyerek teşekkür etti. Konser bitiminde konuşan Mariya Antonova isimli bir seyirci, "Sertab gerçekten harikaydı. Onun bu kadar güzel sese sahip olduğunu tahmin etmiyordum. Ama bugün hep beraber buna tanık olduk. Sertab'ı çok seviyorum" şeklinde konuşurken, İrina Morozova ise "Bu gece ister sahne dizaynı olsun, ister ışıklandırma olsun her şey en ufak ayrıntılarına kadar çok hoşuma gitti. Sertab Erener'in ortaya koyduğu performans ise onun ne kadar büyük bir sanatçı olduğunu kanıtladı. Sertab, Eurovision birinciliğini fazlasıyla hak ediyordu" dedi. Bu arada Sertab Erener'in 2004 yılında Rusya'da düzenlenen Türk Kültür Günleri çerçevesinde de Moskova'da bir konser verdiği öğrenildi.