Servet Çetin Akkaya'dan Ev Satın Aldı

Galatasaray ve Milli Takım'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin, doğan güzellikleriyle ünlü Dalaman'ın Akkaya beldesinden...

Galatasaray ve Milli Takım'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin, doğan güzellikleriyle ünlü Dalaman'ın Akkaya beldesinden ev satın aldı.

Ünlü futbolcu geçtiğimiz aylarda Akkaya'da bir ev satın aldı. Fırsat buldukça sık sık Akkaya'ya gelen?Servet Yalçın ailesi ile birlikte İstanbul'un boğucu havasından kaçıyor. Servet Çetin ve ailesi geçtiğimiz günlerde yine Akkaya'ya gelirken, Akkaya Garden Restaurant'ta da yemeğe katılan çift, restaurant'ın eşsiz lezzetlerini tadarak kısa tatillerini tamamladılar.

Reklam
Reklam

Servet Çetin ve ailesinin futbol sezonunun bitimi ile birlikte Dalaman Akkaya'ya geleceği ve tatillerinin büyük bölümünü burada geçireceği belirtiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz