Servet Çetin: "Ligde kolay maç yok"

Galatasaray, yarın deplasmanda Vestel Manisaspor ile oynayacağı karşılaşma için akşam saatlerinde İzmir'e gitti. Sarı-kırmızılı kafile, İzmir'den karayoluyla Manisa'ya geçecek.

Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e giden Sarı-kırmızılı kafileye, havalimanında bulunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Sarı-kırmızılı futbolcularla hatıra fotoğraf çektirdi. Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu Servet Çetin, Vestel Manisaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Ligde kolay maç yok. Vestel Manisaspor evinde çok iyi futbol oynuyor. Hafta içinde oynadığımız UEFA maçından sonra takımda biraz yorgunluk var. Vestel Manisaspor maçında çıkıp en iyi şekilde mücadele ederek, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

UEFA Kupası 1. turunda eşleştikleri İsviçre temsilcisi FC Sion'u çok fazla tanımadığını ifade eden tecrübeli futbolcu Servet Çetin, "UEFA'da bu saatten sonra her rakip zor. Şu anda Vestel Manisaspor maçına konsantre olduk, bu maçın ardından FC Sion maçını düşünmeye başlayacağız" diye konuştu.