Servet: Oyun sistemini beğenmeme lüksüm olamaz

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Servet Çetin, teknik direktör Michael Skibbe'nin oyun sistemini beğenmeme gibi bir lüksünün olamayacağını söyledi. Servet, Galatasaray Store'da düzenlenen imza gününde sarı-kırmızılı taraftarlara imza dağıttı. Tecrübeli oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisine açıklamalarının ardından konuşma yasağı gelmediğini belirterek, "Benim söylediklerim farklı, anlatılan, yazılanlar farklı. Benim söylediğim, takımda 12 sakatımız var ve hepsi ilk 11'de oynayacak futbolcular. 'Servet oyun sistemini beğenmiyor' gibi haberler çıktı, benim böyle bir lüksüm olamaz. Zaten hoca elinde bulunan kadronun en iyisini çıkartmaya çalışıyor. Takım olarak savunmada sıkıntılarımız, zaaflarımız var. Ben bunu açıkça söylüyorum. Savunmada bir şekilde aksaklık var. İnsanlar istediği gibi yazıyorlar, benim tek alındığım konu bu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Maçlarda sık sık ileri çıkmasının eleştirildiği hatırlatılan Servet, bugüne kadar hiçbir teknik direktörün kendisine "İleri çıkma, yerini boşaltma" diye bir şey söylemediğini dile getirdi."Zaman zaman ben de fazla ileri çıktığımı düşünüyorum" ifadesini kullanan Servet, "Ben takım adına bir şeyler vermek için, işim olmayan şeyleri
yapmaya çalışıyorum. Aslında bu ileri çıkmalarım beni yoruyor. Gidiyorum, geliyorum kolay da değil. Ama takım için yapıyorum" dedi.Servet, savunmanın ortasında birlikte oynadıkları Meira ile iyi anlaştıklarını da söyledi.