Servis aracı kaza yaptı: 15 yaralı

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'da, lise ve üniversite öğrencilerini taşıyan minübüsün, yük kamyonuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi yaralandı.

Taşköprü -Kastamonu arasında minibüsçülük yapan Şükrü Şenel(50) 37 PC 916 plakalı minübüsü ile Kastamonu girişinde Diyanet Kız Öğrenci Yurdu önünde tomruk yüklü kamyonun sol tarafına arkadan çarptı. Kazada, minübüs şoförü Şükrü Şenel ve minübüste bulunan çoğunluğu, Endüstri Meslek Lisesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileri olan Eyüp Bilgin (19), Furkan Yükseloğlu (18),Erkan Başören(19), Murat Türker Tulum(18), Ayhan Acar (17), Fatih Taşkın (20), Hakan Demir (18), Hasan Erkeç (14), Hasan Emre (14), ilk öğretim okulu öğrencileri olan Sedat Akgün (12), Sinan Akgün (9) ve yolculardan Mustafa Akgün (36), Hüseyin Demir(40) ve Sadık Küçük (24)çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, önce Kastamonu SSK Hastanesi'ne daha sonra da Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğrencilerden Hakan Demir'in durumunun ciddi olduğu ve Kastamonu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kazayı duyar duymaz hastaneye gelen Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ve Milli Eğitim Şube Müdürleri hastaneye yaralı olarak getirilen öğrencilerin ailelerini sakinleştirmek için büyük bir çaba harcadılar. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü öğrenildi.