Servis minibüsleri ile kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsleri ile kamyonun çarpıştığı zincirleme kazada 10 kişi...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsleri ile kamyonun çarpıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı. Kazada minibüs içerisinde sıkışan sürücüyü Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri kurtardı.
Veysel Karani Mahallesi Zafer Caddesi Eski Gemlik yolu üzerinde meydana gelen kazada Mevlüt Şahin'in kullandığı 16 DS 097 plakalı kamyon Ömer Koyun idaresindeki 16 P 1006 plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yolun karşı şeridine geçti. Minibüs daha sonra Önder Yılmaz yönetimindeki 16 S 1551 plakalı servis otobüsü ile çarpıştı. Kaza sonrası büyük panik yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
Kaza yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken yaralılar sağlık görevlilerinin yardımıyla minibüslerden çıkarıldı. Minibüs içerisinde sıkışan sürücü Önder Yılmaz'ı kurtarmak için Bursa Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekibi ile itfaiyeciler seferber oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri de gerekli çevre güvenliğini alırken, araçta sıkışan minibüs şoförü Önder Yılmaz, itfaiye ve Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kazada minibüs sürücüleri Önder Yılmaz ve Ömer Koyun ile 16 S 1551 plakalı servis otobüsünde bulunan Ömer Faruk, Elif Orhan, Ali Kalkan, Emine Karakoç, Mümin Yılmaz, Kevser Çolak, Abdullah Duman ve Orhan Karakoç yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesi, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz