Servis Şoförlerine Eğitimi

Emet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, servis şoförleri eğitime tabi tuttu. 52 Servis şoförünün katıldığı ...

Emet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, servis şoförleri eğitime tabi tuttu. 52 Servis şoförünün katıldığı eğitimde Emet Milli Eğitim müdür yardımcıları, Hakan Gölpınar ve Hasan Hüseyin Pınar, şoförlerin servisler de uymaları gereken kurallar hakkında bilgiler verilirken, öğrenciler ile iletişim, temizlik ve dış görünüşlerine dikkat emesi yönünde uyarıldı. Şoförlede ayrıca sigara gibi kötü alışkanlıkları sevis süresince kesinlikle kullanmamaları ve aşırı taraftarlık hassasiyetleri konusunda da dikkatli davranmaları gerektiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Emet İlçe trafik Amirliği personeli Mehmet Arı’da trafikte dikkat edilmesi gereken hususlar, ikaz , uyarı işaretleri ve sürüş teknikleri hakkında şoförleri kısa bir brifing verdi.

2 günlük kursun sonunda verilen öğle yemeğinde servis şoförleri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim müdürü Şamil Akovalı, "Burada uyulması ve yapılması yasak olan kurallar hakkında , şoför arkadaşlarımızı planladığımız eğitim ile bilgilendirdik. Eğitimde taşımalı sistem ile eğitim alacak çocukların güvenli bir şekilde okullara ulaştırılmaları kadar, örnek teşkil edecek kötü davranışlardan kaçınılması, öğrenciler ile sağlıklı iletişimlerin kurulabilmesi adına faydalı geçtiğini belirttiği eğitim programa katılan tüm şoförlerimize teşekkür ediyorum. Amacı çocuklarımızın sağlıklı eğitim alarak, gerek toplum içinde gerekse ülke genelinde daha iyi sosyal statülerde yer almasını temin etmek olan Milli Eğitim, eğitim hizmetine servis şoförlüğü ile katkı veren şoförlerimizi de aileden görmektedir. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde okullarımıza ulaştırılması adına şoför arkadaşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Bu tür seminer ve etkinliklerle iletişimleri daha da güçlendireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz