Servisçiler kalıcı çözüm bekliyor

İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) muhteşem bir geceyle 20. yılını kutladı.

İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar, Kara Ulaştırma Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ve İSTAB Başkanı Hakan Orduhan gecede birer konuşma yaptılar.

Genel olarak servis taşımacılığı sektöründe birlik ve beraberlik mesajları veren konuşmacılar, İstanbul trafiği, sorunlar ve en önemlisi çözüm önerileri üzerinde durdu.

İSTAB Başkanı Hakan Orduhan, özellikle İstanbul trafiğinde "günah keçisi" seçilen servisler için buldukları çözüm önerilerine değinirken, İstanbul trafiği için geçici değil, kalıcı çözüm önerilerinden bahsetti.

Reklam
Reklam

İSTAB gecesinde ayrıca geçen bir yılın değerlendirmesi yapılırken, bir yandan da yeni yıl için hedefler, planlar ve stratejiler konuşuldu.

Ayrıca, İSTAB üyesi servislerin Türkiye ekonomisine katkısının ve yarattığı istihdamın da azımsanamayacak rakamlar olduğunun da altı çizildi.

Her geçen gün üye sayısının arttığı İSTAB çatısı altında bulunan üyelerin, "Birlikten kuvvet doğar" mantığını nasıl hayata geçirdiklerinin de bir ispatı olan gecede, her önüne gelenin bu işi nasıl yapamayacağı ve yapmaması gerektiği de konuşuldu.

Ekonomiye yol verenlerin, yön verenlerin bir araya geldiği gecede Ferhat Göçer de sahne aldı.