"Ses gelmiyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyuncularından saha içinde birbirleriyle konuşmalarını istedi, "Bir tek Rüştü'nün sesi geliyor" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, hem UEFA Kupası hem de lig öncesi futbolcularına son uyarılarını yaparak sahada sürekli konuşmalarını istediği öğrenildi. Zaman zaman taktik ağırlıklı idmanlarda bile oyuncularından pas verirken birbirlerinin isimlerini söylemesini isteyen Sağlam'ın bu konuda şikayetçi olduğu vurgulandı. Siyah-beyazlı teknik adam futbolcularına, "Oynadığınız maçlarda neden birbirinizle konuşmuyorsunuz? Kenardan oyunu seyrettiğimde kulağıma bir tek Rüştü'nün sesi geliyor. Sahada ondan başka konuşan yok. Size sürekli söylüyorum birbirinizle konuşun, kendinizi gösterin" diye konuştuğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ertuğrul Sağlam'ın bu uyarılarının yanı sıra özellikle Aydın Karabulut ve Serdar Özkan'ı da ayaklarında fazla top tuttukları ve yardımlaşmadıkları için eleştirdiği belirtildi. Batuhan Karadeniz'in performansını beğenen siyah-beyazlı teknik adam bu oyuncuya da orta sahaya yardım etmemesi nedeniyle uyarılarda bulundu.
Öte yandan yönetim Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda genç futbolcu Sezer Sezgin'i Boluspor'a kiralık olarak gönderdi.

İzin bitti
Kamp çalışmalarını tamamlayarak yurda dönen Beşiktaş, bir günlük iznin ardından dün topbaşı yaptı. Tamamı basına açık olan idmanda, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularına kondisyon ve taktiğe dayalı bir çalışma programı uyguladı. Antrenmana tedavisi devam eden Zapotocny katılmazken Sivok takımdan ayrı çalıştı.