"Sesini Duyur Şırnak" Oyunu Sahnelendi

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen "Sesini Duyur Şırnak" oyunu izleyicilerden beğeni topladı.

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen "Sesini Duyur Şırnak" oyunu izleyicilerden beğeni topladı.

Kentteki sosyal yaşamı konu alan ve Şırnak Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, şube müdürleri ve çok sayıda Şırnaklı izledi.

Oyun yazarı ve Şırnak Lisesi İngilizce Öğretmeni Serap Akbulut, öğrencilerin kendilerini daha rahat ifade etmesinde tiyatronun önemli bir faktör olduğunu belirterek, "Ben ilk göreve başladığımda Şırnak Lisesi'nde öğrencilerimin biraz kısık sesle konuştuğunu gördüm. Kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri adına ve seslerini tiyatro ile yükseltebileceklerine inandım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Oyunda rol alan öğrenciler ise oyun için yaklaşık 3 ay boyunca çalıştıklarını ve tiyatro sayesinde sosyalleştiklerini ifade ettiler.

Muhabir: Şaban Yılmaz/Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: