Sesini Kimse Yok Mu Duydu

Aksaray’da tek oda bir evde yaşayan Ümmü Gülsüm Eren (73)'e Kimse Yok Mu Derneği sahip...

Aksaray’da tek oda bir evde yaşayan Ümmü Gülsüm Eren (73)'e Kimse Yok Mu Derneği sahip çıktı. Ümmü Gülsüm Eren'in bütün ihtiyaçlarını karşılayan dernek, şimdi de evi tamamen restore etmeye hazırlanıyor.

Aksaray’ın merkeze bağlı Helvadere Kasabası’nda yaşayan, bakacak kimsesi olmayan Ümmü Gülsüm Eren; mutfağı, oturma odası, lavabosu, yattığı kalktığı tek oda evde yaşamaya çalışırken, artık kendi yemeğini bile pişiremiyor.

Komşuları destek olurken, olayı öğrenen Kimse Yok Mu Derneği kasabaya giderek Ümmü Gülsüm Eren’i ziyaret etti. Ümmü Gülsüm Eren'le bir süre sohbet eden dernek yetkilileri, yapılan araştırmalar ve soruşturmalar neticesinde Eren'e bakacak kimsenin olmadığını tespit etti. Bunun üzerine dernek yetkilileri, Ümmü Gülsüm Eren'in ihtiyaçlarını karşılamak ve evini yeniden düzenli bir şekilde yaptırmak için çalışmalara başladı. Kocasının öldüğünü anlatan Ümmü Gülsüm Eren, ikinci evliliğinden olan üvey evlatlarının da evlenip gittiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: