Sesli için Uşak'a "TİM" geldi

Hazim Sesli’ye destek için Uşak’a gelen TİM üyeleri Vali Çakacak’ı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Adayı Hazim Sesli’ye destek vermek amacıyla Uşak’a gelen iş dünyasının önemli isimleri Uşak Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleri Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekili Adayı Hazim Sesli’nin de eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Özdemir Çakacak Uşak’ın görünüm olarak orta büyüklükte bir il olduğunu; ancak sanayisinin olduğundan daha büyük ve güçlü olduğunu kaydetti. Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu üyelerinin Uşak’a yaptığı ziyaretin önemine değinen Vali Özdemir Çakacak, “Uşak’ın elinde büyük ve güçlü bir sanayisi mevcut. Bu potansiyelimizi daha da büyüterek ilimizi gelişmiş iller arasında hak ettiği yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Üç organize sanayi gölgesi var. Belli alanlarda Türkiye’de isim yapmış bir ilimizdir. Sanayicilerimizin desteği ile daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum. 5084 Sayılı Yatırımı Teşvik Kanundan sonra Uşak’ta 143 işletme kurulmuş” dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi ise konuşmasında, “İlk çıkan 5084 Sayılı Yatırımı Teşvik Kanundan en çok yararlanan iller Düzce ve Uşak oldu. Ege bölgesindeki çok sayıda yatırımcı buraya geldi” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz