SESOB Başkanı Köksal, SGK Müdürü Dinç VeBİK Müdürü Yüksel'i Ziyaret Etti

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Saffet Dinç ve Basın İlan

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Saffet Dinç ve Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Mustafa Yüksel'i ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre Köksal, SGK ve BİK'e ziyaret gerçekleştirdi. Köksal, teşkilat olarak kurum müdürleriyle iyi diyaloglar içerisinde olmak ve ortak çalışmalarda yer almak amacıyla kentte yeni göreve başlayan müdürleri ziyaret ettiğini belirtti.

Dinç ve Yüksel'e "hayırlı olsun" dileklerinde bulunduğu ifade eden Köksal, SGK ziyaretinde yaptığı açıklamada, kurumun daha önce iki farklı binada hizmet verdiğini şuan da ise kurumun tek çatı altında çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Köksal, kurumun yeni ve güzel bir binada hizmetine devam etmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

SGK İl Müdürü Saffet Dinç ise SESOB'la ortak çalışmalarının devam edeceğini belirterek, halka ve esnaflara en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Köksal, daha sonra BİK Müdürü Mustafa Yüksel'i ziyaret etti. BİK'in kentteki basın kuruluşlarına büyük destek olacağını vurgulayan Köksal, kentin gelişmesi ve esnafların sorunlarının gündeme getirilmesi hususunda basının önemli bir görev ve köprü vazifesi üstlendiğini ifade etti.

BİK Müdürü Yüksel de kurumun kentteki basın kuruluşlarına yardımcı olmaya çalıştığını vurguladı.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz