SESOB Ile SAÜ Arasında Işbirliği Protokolü

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB), Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile "3+1 Projesi" için işbirliği protokolü imzaladı.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB), Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile "3+1 Projesi" için işbirliği protokolü imzaladı.

SESOB'tan yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversite ve sanayi işbirliğine çok önem verdiklerini belirterek, üniversitelerin toplumdan kopuk eğitim vermemesi gerektiğini ifade etti.

SESOB Başkanı Alişan ise şunları bildirdi:

"Esnaf ve sanatkar üniversitelerle yapılacak işlerde hep ürkek davranmıştır. Bu projenin hayata geçirilmesi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak beni çok mutlu etmiştir. Meslek yüksekokullarında eğitim gören öğrencilerin eğitim süreçlerinde 3 dönem okul, 1 dönem iş yerlerinde uygulamalı eğitim görmeleri, istihdamları için çok büyük önem taşımaktadır. Bu proje hem öğrenciler hem de esnaf ve sanatkarlar için yeni bir dönem açacaktır.

Reklam
Reklam

Sakaryalı esnaf ve sanatkarımız bilgi ile donanımlı genç kardeşlerimize edindikleri deneyimleri aktararak, sadece teoride değil, meslek hayatında da başarılı olmalarını sağlayacaktır. Dileğim, bu projenin daha da ilerletilmesi ve tüm Türkiye'de uygulanabilir hale gelmesidir."

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: