Sesob, Kosgeb Destekli Eğitim Verecek

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (SESOB), KOSGEB kapsamında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlatacak.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (SESOB), KOSGEB kapsamında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlatacak.

Sivas'ta bir yıllık süre içerisinde 20 sınıflık eğitim gerçekleştirdiklerini söyleyen KOSGEB İl Müdürü Hüsamettin Çay, desteklerden faydalanmak isteyen girişimcilerin işini kurmadan önce KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimini bitirip sertifika almış olması gerektiğini kaydetti. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla KOSGEB Müdürlüğü ile bir çalışma yaptıklarını ve uygulamalı girişimcilik eğitimini hayata geçirdiklerini söyledi. KOSGEB Müdürü Hüsamettin Çay ile birlikte SESOB binasında basın toplantısı düzenleyen Köksal, KOSGEB Müdürlüğü ile birlikte 3 sınıftan oluşan toplam 90 kişilik 60 saat süreli eğitim vereceklerini belirterek, eğitimlerin 11 - 30 Haziran ve 02 - 25 Temmuz tarihleri arasında olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Köksal ayrıca, eğitimlerin ücretsiz olacağını ve katılmak isteyenlerin 18 Mayıs tarihinden itibaren kimlik fotokopisi ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Sivas Şubesi'ne müracaat etmeleri gerektiğini söyleyerek, başvuruların 7 Haziran tarihinde sona ereceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: