Sessiz Ve Eğitici Oyuncaklar

Hem siz hem çocuğunuz için sağlıklı oyuncaklar.

Evinizde pil ile çalışan ve çok fazla gürültü yapan bir sürü oyuncak mı var ? Belki artık bu gürültüye bir son vermenin zamanı gelmiştir. Spesifik eğitimi hedefleyen bu sessiz oyuncaklar çocuğunuzun çok hoşuna gidecek ve aynı zamanda sizde oyuncak gürültüsünden kurtulmuş olacaksınız.Çocuğunuz çoğunlukla ahşap malzemeden üretilen sessiz oyuncakları çok sevecek.

Motor Becerilerini Geliştiren Oyuncaklar

Özellikle küçük yaştaki çocuklar için motor becerilerini geliştirici oyuncaklar çok eğlencelidir. Çocuğun yaşına uygun boyutlarda üretilen küçük parçaları olan oyuncaklar hem dikkatine katkıda bulunacak hemde parmaklarını doğru şekilde kullanmayı öğrenmekte katkı sağlayacaktır.

Reklam
Reklam

Farklı renk, şekil ve boydaki parçaları gruplamak ve dizmek zekasını geliştirirken eğlenmesinide sağlayacaktır. Renkli parçaları ipe dizmek el göz kordinasyonunu geliştiren bir aktivitedir. Bu sayede farklı renkleri ve şekilleride öğrenmesi kolaylaşacaktır. Açıp kapatmalı, sürgülü ve aşamalı oyuncaklar sebep sonuç ilişkisini kavramasına yardımcı olacaktır.

Koordinasyon Geliştiren Oyuncaklar

Koordinasyonun yaş ile orantılı gelişiyor olmasının yanında özel üretilen oyuncaklar sayesinde bunun hem daha hızlı hem daha kalıcı olmasını sağlamak mümkün. Aktivite içeren oyunlar ve puzzlelar her iki eli birden kullanmayı gerektirebileceğinden ve konsantrasyon gerektirdiğinden çocuğunuzun koordinasyonunu geliştirecektir.

İçinde fermuar, düğme, cırt cırt, kemer tokası ve bağcık gibi bir çok aktiviteyi bulunduran bir beceri tahtası günlük ihtiyacçlarını kendi başına karşılayabilmesi için hem cesaret verecek hemde eğitecektir. Oyun hamurları çocukların hayal gücü, koordinasyon, ince motor gelişimi, konsantrasyon gibi bir çok alanda eğitimlerine katkı sağlamaktadır.

Reklam
Reklam

Problem Çözme Yeteneğini Geliştiren Oyuncaklar

Aramak, bulmak, sıralamak ve kümelemek gibi eylemler çocuğu oyun sırasında fark etmeden eğitirler. İnşa etmeye dayalı oyuncaklar çocukların problem çözme yeteneklerini geliştirecektir. Halka sıralama oyuncağı çocuğun boyutları ve renkleri öğrenmesinde katkı sağlayacaktır. Tahta abaküsler çocuğun sayı saymayı öğrenmesine yardımcı olacaktır.