Sessiz Yardım

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan...

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan Ramazan paketlerini sessizce kapıya teslim ediyor.

İçinde un, pirinç, bulgur, sıvı yağ, makarna, hazır çorba, çay ve reçelden oluşan erzak paketlerinin her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldığını belirten Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, sosyal dayanışmanın önemine işaret etti ve vatandaşların rencide olmaması için yardımların özellikle sessizce gönderildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Dr. Tartan, yardımların kimsenin haberi olmadan, vatandaşların onurunu kırmadan ve reklam yapmadan yapıldığını belirterek "Gıda yardımı sadece Ramazan ayında değil, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Ayrıca, Ramazan boyunca her gün bir mahallede vatandaşlara iftar yemeği sunuluyor. Hoşgörü ve yardımlaşma ayında vatandaşlarla el ele ve dayanışma içindeyiz” diye konuştu.

Tartan, Ramazan ayı sonuna kadar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün toplam 5 bin kuru erzak paketini ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: