"Sessiz Yeteneklerin Doğuşu" Projesi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te yürütülen "Sessiz yeteneklerin doğuşu" projesi kapsamında çeşitli spor kurslarını tamamlayan işitme engelli sporculara kupaları törenle verildi.

GAZİANTEP tören düzenlendi. Proje Koordinatörü Özcan Koyunoğlu, törende yaptığı konuşmada, 3 yıldır sosyal destek projeleri sürdürdüklerini kaydetti. İşitme engellilerin toplumsal hayata faydalı, üretken, gelişime ve değişime açık olan bireyler olmalarını hedeflediklerini vurgulayan Koyunoğlu, şunları söyledi: "Özellikle sahip oldukları yetenekleri ortaya çıkartmak, değerlendirmek, onları yerel ve ulusal liglerde mücadele edebilen bireylere dönüştürebilmek, kız çocuklarımızı eve mahkum olmaktan kurtarmak için tüm gayretimizle çalışmaktayız. Kursiyerlerimiz katıldıkları müsabakalarda yaşadıkları şehrin dışına çıkarak farklı şehirleri ve zenginlikleri tanıma ve tatma imkanına sahip olabilmekteler. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum." Gaziantep İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Kemal Koç ise, amaçlarının daha başarılı olmak olduğunu belirterek, destek verenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından 8 ay devam eden basketbol, voleybol, hentbol ve futbol kurslarında başarılı olan 110 kursiyere kupaları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: