'Sevda Kuşun Kanadında' dizisine Ankara galası

29 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinin galası bugün Arı Stüdyoları'nda yapılacak.

Başrollerinde Yavuz Bingöl, Deniz Baysal, Murat Ünalmış, İlker Kızmaz, Ufuk Bayraktar gibi önemli isimlerin yer aldığı "Sevda Kuşun Kanadında", 29 Nisan Cuma günü izleyici ile buluşacak. Dizinin galası ise bugün TRT Arı Stüdyoları'nda oyuncular ve yapım ekibinin katılımıyla yapılacak. 70'li yıllarda yaşanmış olayları konu alan diziyi Yasin Uslu yönetecek. 68 KUŞAĞINI ANLATIYOR

Dizi, tüm dünyada "68 Kuşağı" olarak nitelenen gençlik hareketinin Türkiye'de yaşanan boyutunu, bir sevda öyküsü üzerinden anlatıyor. Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor. Sevda Kuşun Kanadında, ülke gençlerinin, farklı kimlikler altında birbirleriyle çatışsalar da, ortak temel değerler ve kültürel zemin üzerinde buluştuklarında kardeşliklerini hatırlayıp yeni bir sevgi bağı kurabileceklerini anlatıyor.

Sevda Kuşun Kanadında, ilk bölümüyle 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Tüm dünyada "68 Kuşağı" olarak nitelenen gençlik hareketinin Türkiye'de yaşanan boyutunu, bir sevda öyküsü üzerinden anlatan yeni dönem dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında', 29 Nisan Cuma günü TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanılan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor. Bu ülke gençlerinin, farklı kimlikler altında birbirleriyle çatışsalar da, ortak temel değerler ve kültürel zemin üzerinde buluştuklarında kardeşliklerini hatırlayıp yeni bir sevgi bağı kurabileceklerini anlatan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisi 29 Nisan Cuma gününden itibaren her Cuma TRT1 ekranlarında olacak.

Sevda Kuşun Kanadında, ilk bölümüyle 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de TRT 1'de başlıyor!