Sevdiği kız için kendisini yaktı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Beldesi'nde, sevdiği kız için üzerine mazot dökerek kendisini ateşe veren genç, itfaiyenin müdahalesiyle ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, elinde mazot dolu bir bidon ile Barbaros Meydanı'na gelerek sessizce üzerine mazot döken Ömer Yağmur (28), vatandaşların gözleri önünde çakmağı ateşleyerek kendisini ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Yağmur'a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, olay yerine gelen itfaiye Yağmur'un hayatını kurtardı.

Reklam
Reklam

112 sağlık ekipleri tarafından Edremit Kazdağı Devlet Hastenesi'ne götürülerek tedavi altına alınan Ömer Yağmur'un vücudunun yüzde 50'sinde 3. derece yanıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İlk tedavisi yapılan Yağmur, Kezban adındaki bir kız için kendisini yaktığını söyleyerek, "Bana Kezban'ı getirin" diye bağırdı ve "Pişmanım" dedi.

Zaman zaman baygınlık geçiren Yağmur'un bir polis kardeşi olduğu ve tedavisi için daha donanımlı bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.