Sevdiği kızı öldürüp, hayatına son verdi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 26 yaşındaki bir inşaat işçisi, sevgisine karşılık vermeyen lise öğrencisi kızı öldürdükten...

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 26 yaşındaki bir inşaat işçisi, sevgisine karşılık vermeyen lise öğrencisi kızı öldürdükten sonra kendi kafasına ateş etti. Ağır yaralanan Yıldız hastane yolunda öldü.
Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik nahiyesinde gerçekleşen olayda, inşaat işçisi Süleyman Yıldız, duygularına karşılık vermeyen Kepez Lisesi 12. sınıf öğrencisi Havva Akyıldız’ı (22) tabancayla ateş ederek öldürdü. Ardından silahı kendi başına dayayan Yıldız, ağır yaralandı.
Hastaneye götürülen Yıldız kurtarılamadı. Havva Akyıldız'ın, 4 yıl ara verdikten sonra lise eğitimine yeniden başladığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz