Sevdiği kızın ağabeyi tarafından öldürüldü

Adana’da bir genç, sevdiği kızın ağabeye tarafından bıçaklanarak öldürüldü.Olay, merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi 52...

Adana’da bir genç, sevdiği kızın ağabeye tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi 52 Sokak'ta meydana geldi. Evlerinin altındaki parfümeri dükkanını işleten Murat Ünverdi, akşam sıralarında sevdiği kızın ağabeyi tarafından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ünverdi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gelen Ünverdi’nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerine giden polis, geniş güvenlik önlemleri altında olayla ilgili bilgi topladı. Bir gün önce bir polisin sığındığı kuyumcu dükkanının taşlandığı bölgede meydana gelen olaya müdahale için iki panzerle olay yerine gelen ekipler, delilleri topladıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Çevredeki vatandaşlar, Murat Ünverdi’nin kızı sevdiğini, hatta ailesinden istediğini belirtirken, ağabeyin neden böyle bir işe kalkıştığını anlamadıklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz