"Sevdiklerimiz İle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz" Etkinliği

MANİSA (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti hükümetleri döneminde vatandaşların sağlığa ulaşımının önündeki tüm engelleri kaldırdıklarını söyledi.

82 kilo geldi Konuşmanın ardından Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar Laleli Merkez Parkı'ndaki yürüyüş parkurunda yürüdü. Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler daha sonra baskülde tartıldı. Tartıya çıkan Müezzinoğlu, 82 kilo geldi. Etkinliğe katılanlara daha sonra pedometre dağıtan Bakan Müezzinoğlu, ayak üstü yumurta yedi. Gazetecilerin yumurtayı tokuşturmasını istemesi üzerine Müezzinoğlu, "Arkadaşlar hayatta hiç kimseyi birbiriyle tokuşturmayın, yumurta dahi olsa" dedi. En çok peyniri sevdiğini, yumurtanın en sağlıklı yiyeceklerden biri olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, "Sağlıklı beslenme için bir defa sabah kahvaltısı...Ailece, çoluk çocuk torun ne varsa sağlıklı kahvaltı, hep birlikte. Kahvaltıda zeytin, peynir, yumurta, domates, biber...Bütün bunlar ülkemizde çok şükür var. Ama olmazsa olmazlar süt, yoğurt, peynir, yumurta ve zeytin" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz