Sever Ve Güzeloğlu Polisler İle Bayramlaştı

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ile Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bayramlaşma programları kapsamında Mersin...

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ile Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bayramlaşma programları kapsamında Mersin Polisevi’ni ziyaret ederek polislerle bayramlaştı.

Sever ve Güzeoğlu’na, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erol Ertan, Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten ve il protokolü eşlik etti. İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz tarafından karşılanan Sever ve Güzeoğlu, daha sonra içeride hazır bekleyen emniyet personeli ile tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmada polislere hitap eden Güzeloğlu, “Bugün milletçe çok özel bir zamanı, millet olmanın şuurunu birlik ve beraberliğini en üst zirvede hissettiğimiz bir anı, bir güzel bir bayramı daha paylaşıyoruz. Milletçe hep böyle bir bayram coşkusu içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmaya Allah’tan diliyorum. Gerçekten bayramlar bizim değerlerimizin, inanç ve geleneğimizin çok özel anları ve zamanlarıdır. Teklifsizce insanların birbirine sarıldığı, üzüntülerin kederlerin ve sıkıntıların geride bırakıldığı mutlu anlardır. Bayramı bayram yapmak şüphesiz ki bu duyguları yaşamak, bunları çoğaltmaktır. Tıpkı geride bıraktığımız Ramazan ayında yaptığımız gibi yok ve yoksulu anlamak, onun sıkıntısına ve derdine ortak olmak ve yapabileceğimiz maddi ve manevi katkıları yardımlaşma ve kardeşlik hukuku içerisinde toplumu paylaştığımız diğer insanlara çevremizdeki diğer bireylere sağlamak ve aktarmakta olduğu gibi. Bu duyguları yaşamış, bu duygularla bir Ramazan’ı geçirmiş iseniz gerçekten çok özel bir mutluluğu elde etmişsiniz demektir. Mersin’de bu duygularla birlikte bir Ramazan’ı geride bıraktık” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı boyunca emniyet personelinin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için çok katkılar sunduğunu dile getiren Güzeloğlu, “Başta sağlık, güven ve esenlik içerisinde bir Ramazan geçirdiğimiz için emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: