Sevgi Çemberi Ile Yaptırılan 6 Engelli Sınıfı Hizmete Girdi

Zonguldak Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık öncülüğünde toplanan yardımlarla 5 ayrı okulda...

Zonguldak Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık öncülüğünde toplanan yardımlarla 5 ayrı okulda zihinsel ve fiziksel engelli çocuklar için yaptırılan 6 sınıfın açılışı temsili olarak bugün Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Bünyesi’nde faaliyet gösteren yardım organizasyonu Sevgi Çemberi öncülüğünde 5 ayrı okula 6 engelli sınıfı yaptırıldı. Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık’ın öncülüğünde toplanan yardımlarla oluşturulan 6 engelli sınıfı için Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu’nda açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık açılışta yaptığı konuşmada 8 Aralık tarihinde başlattıkları projeyi 4 ay gibi kısa bir zaman da bitirdikleri için memnun olduklarını ve destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ise Neriman Posbıyık’a teşekkür etti. Kılıç yaptığı konuşmada, "Annelerin evlatlarına, evlatlar annelerine, okul öğretmene, öğrenci öğretmene muhtaç. Aslında herkes birbirine muhtaç. Bu muhtaçlık aczden kaynaklanmıyor. Kdz. Ereğli Kent Konseyi böyle bir etkinlikle öğrencilerimizi yalnız bırakmadılar, onlara yar oldular, ana oldular, sahip çıktılar. Bu sahip çıkılmadan dolayı sevgi çemberine başta Neriman Hanıma arz-ı hürmet ediyorum." dedi.

Törende Ormanlı ve Çaylıoğlu Beldesi ile Bağlık ve Belen Mahallelerinde bulunan 4 okulla canlı bağlantılar kurulup, öğretmen ve öğrencilerin duygu ve düşünceleri alındı. Ardından ise temsili olarak 6 sınıf için Kışla Mahmut Likoğlu İlköğretim Okulu’ndaki iki sınıfın açılışı gerçekleştirildi. Törene katılan protokol üyeleri engelli çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip sınıfları gezdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: