“sevgi Çemberi” Projesi Hayata Geçti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi Müzik, Bilim Teknoloji ve Proje Kulübü'nün gönüllü öğrencileri, Şehit...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi Müzik, Bilim Teknoloji ve Proje Kulübü'nün gönüllü öğrencileri, Şehit Zafer İpek Özel Eğitim İlk Orta Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ile birlikte örnek bir projeye imza attılar.

Proje ile her iki okulun müzik öğretmenleri Muazzez Alkın Özcan ve Sezgin Akın’ın çalıştırmış oldukları öğrenciler Anadolu Öğretmen Lisesi seminer salonunda bir konser verdiler. Bozüyük’te bir ilk olan bu proje ile okul öğrencilerinin toplumdaki farklılıklara karşı duyarlı olmasını sağlamak, sorumluluk bilincini arttırmak, sevgi, kardeşlik, tutum çalışması gibi insani konularda farkındalıklarını en yüksek seviyeye çıkarılması amaçlanıyor. Öğrencilerin bu projeyle elde edecekleri deneyimleri gelecekteki üniversite ve meslek yaşamlarında da geliştirerek hayata geçirmeleri hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Sabri Erdoğdu, sevgi ve kardeşliğin engel tanımadığı bir Türkiye için örnek çalışma yapan öğretmen ve öğrencilere desteğin her zaman süreceğini belirterek, bu projenin topluma örnek olması açısından çok değerli olduğunu” vurguladı.

Konseri, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Şube Müdürü Halis Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Şube Müdürü Ahmet Kara, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: