Sevgi Çemberi'nden Bot Ve Mont Yardımı

Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, kadın meclisi bünyesinde kurulu Sevgi Çemberi kanalıyla öğrencilere bot ve mont

Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, kadın meclisi bünyesinde kurulu Sevgi Çemberi kanalıyla öğrencilere bot ve mont yardımında bulunduklarını bildirdi.

Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, Sevgi Çemberi aracılığıyla 2012 yılı içerisinde önemli yardım faaliyetlerine ve etkinliklere imza attıklarını belirtti.

Sevgi Çemberi olarak ilköğretimden liseye kadar 150 öğrenciye 2012 yılının son gününde bot ve mont desteğinde bulunduklarını ifade eden Posbıyık, yardımların ve çalışmaların 2013'te de aynı kararlılık ve heyecanla devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz