‘Sevgi Çocukları’ Türkiye Birincisi Oldu

Adana Valiliği'nce hayata geçirilen ‘Sevgiye Uzanan Eller’ projesi kapsamında eğitim gören öğrenciler, ‘16 Yaş Altı...

Adana Valiliği'nce hayata geçirilen ‘Sevgiye Uzanan Eller’ projesi kapsamında eğitim gören öğrenciler, ‘16 Yaş Altı Salon Türkiye Şampiyonası’nda derece yaptı.

Adana Valiliği, Adana'ya göç ile gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan çocuk ve gençlerin topluma kazandırılması amacıyla düzenlenen organizasyonda başarılı sporcular Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

İstanbul’da yapılan ‘16. Yaş Altı Salon Türkiye Şampiyonası’nda uzun atlamada Türkiye 1.’si olan Samet Sağlam ve Türkiye 2'ncisi Yasin İşcan ile Antrenörleri Ali Yiğit, kendilerine verdiği destekten dolayı Vali Coş'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coş ise 'Sevgiye Uzanan Eller' projesini çok önemsediklerini ve bu proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin, amacına ulaşmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sporcuları başarısından dolayı tebrik eden Vali Coş, onlara hediyeler verdi.

Ziyaret sırasında Vali Yardımcısı Halis Arslan ve Abdurrahim Karakoç İlköğretim Okulu Müdürü Gökhan Eroğlu da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: