Sevgi Dolu Öğretmenlere Unutulmayacak Hediyeler

Ailemizin yanından ilk ayrıldığımızda bize kucak açan; annemiz gibi üzerimize titreyen, babamız gibi koruyup kollayan ve hiçbir çıkar gözetmeksizin bize bir şeyler öğretmek için çabalayan öğretmenlerimizi, yılın bir günü değil her günü seviyoruz.

Ancak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yılda bir gün de olsa sürprizlerle şaşırtılmak ve mutlu edilmek onların da hakkı. Siz de öğretmen sevdiklerinize unutulmaz bir sürpriz yapmak ve onları mutlu etmek istiyorsanız en kaliteli ve bol çeşitlli hediyeleri yine ciceksepeti.com'da bulabilirsiniz.

Öğretmenler çiçekler gibidir...

Öğretmenler birer çiçek gibidir, bu yüzden bizim de çiçek gibi öğrenciler olmamızı isterler, belki de bundandır ki Öğretmenler Günü hediyesi denildiği zaman akla ilk çiçek gelir.

Reklam
Reklam

Satın almak için tıklayın

Kırmızı güller ve rengarenk gerberalar Öğretmenler Günü'nün en favori çiçekleri olmakla beraber; asilliğin sembolü olan lilyumlar da bu önemli günde öğretmenlerinizle buluşmak için sabırsızlanırlar.

Satın almak için tıklayın

Hayata dair birçok önemli noktayı bize öğreten öğretmenlerimizin işi hiç de kolay değildir

Yaşları kaç olursa olsun öğrenciler çok çeşitlidir. Bazıları haylaz, bazıları çok başarılı bazıları ise vasat öğrencilerdir. Ancak öğretmenlerimiz tüm öğrencilerini çocuklarıymış gibi ayırmadan severler.

Satın almak için tıklayın

Çok yorulan öğretmenlerimize ağızlarını tatlandıracak hediye seçenekleri de mevcut tabii ki...

Satın almak için tıklayın

Anılarımızın kahramanları öğretmenlerimiz...

Öğretmenler Günü'nün bir diğer önemi de mezun olup hayatın akışına karışan eski öğrenciler için, öğretmenlerini unutmadıklarını dile getirebilmenin fırsatıdır. O hep özlemle anılan ilkokul, lise anılarının ana kahramanlarına vefa günüdür.

Satın almak için tıklayın

Zamanın kıymetinin anlaşıldığı bu özel günde öğretmenlerimiz için, baktıklarında kendilerinin eserleri olarak gördükleri, iftihar duydukları öğrencileri tarafından hatırlanmak meslek hayatları boyunca yaşayacakları en güzel anılardan biri olarak kalır.

Reklam
Reklam

Satın almak için tıklayın

Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlar, tüm öğrencileri ve öğretmen yakınlarını mutlu etmek isteyenleri ciceksepeti.com'a bekleriz. .