Sevgi Elinden Engelli Vatandaşlara Yardım

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından engelli bireylere tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla...

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından engelli bireylere tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla başlatılan "Kapak Toplama Kampanyası"na destek veren Sevgi ve Dayanışma Derneği 300 kilogram kapak topladı.

Geri dönüşüm konusunda Beylikdüzü Belediyesi'nin başlatmış olduğu kampanyaya Sevgi ve Dayanışma Derneği’nden (Beysev) destek geldi. Beysev üyeleri biriktirdiği 300 kilo kapakla iki engelliye tekerlekli sandalye alınmasını sağladı. Beysev Başkanı Dilek Kazan, “Dernek üyelerimiz ile belediyenin başlatmış olduğu bu kampanyaya destek olmak için organize olduk. İlçede yaşayan engelli bireylere, engelli aracı temin etmek amacıyla yaklaşık 300 kg kapak topladık. Toplanan kapakları, belediyemize teslim ettik. Beylikdüzü’nde yaşayan engelli iki kişinin ihtiyacı olan engelli araçlarını temin ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Dilek Kazan ve dernek üyelerine teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, iyiliklerin yayılmasının önemine vurgu yaptı. Başkan Uzun, “İyilik yapana iyilik yaparım dememeliyiz. İyilik yapana iyilik yaparım, kötülük yapana da iyilik yaparım demeliyiz, esas marifet budur” dedi.

Programda bir sürpriz daha yaşandı. Sevgi ve Dayanışma Derneği’ne ulaşan ve kendilerinden bisiklet isteyen Burak’ın dileği gerçek oldu. Küçük Burak’ın isteğini dikkate alan Başkan ve dernek üyeleri Burak’ın hediyesini bizzat kendileri verdi. Bisikletini alınca çok mutlu olan Burak, “Bu hediyeye çok sevindim. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: