Sevgi Evleri çocuklarıyla sevgi dolu kahvaltı

Manisa Valisi Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ’Sevgi Evleri’ olarak adlandırılan 12 çocuk evinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Anemon Otel’de düzenlenen kahvaltıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Manisa merkezde bulunan 12 çocuk evinden yaklaşık 65 çocuk ve kurum personeli katıldı.Çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, çocukları tek tek kahvaltı masalarında ziyaret ederek sohbet edip beraber çay içti.Çocuklara okumanın hem kendi, hem de ülke geleceğine bulunacakları katkı açısından önemini hatırlatan Vali Deniz, çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek kitap hediye etti.Çocuklar da Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz ile birlikte kahvaltı yapmaktan duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.

Manisa Valisi Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ’Sevgi Evleri’ olarak adlandırılan 12 çocuk evinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Anemon Otel’de düzenlenen kahvaltıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Manisa merkezde bulunan 12 çocuk evinden yaklaşık 65 çocuk ve kurum personeli katıldı.
Çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, çocukları tek tek kahvaltı masalarında ziyaret ederek sohbet edip beraber çay içti.
Çocuklara okumanın hem kendi, hem de ülke geleceğine bulunacakları katkı açısından önemini hatırlatan Vali Deniz, çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek kitap hediye etti.
Çocuklar da Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz ile birlikte kahvaltı yapmaktan duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz