Sevgi Evleri'nde Kalan Atlet Kılıç'tan Vali Kolat'a Ziyaret

Sivas Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan 19 yaşındaki başarılı atlet Suna Kılıç, Vali Ali Kolat'ı makamında

Sivas Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan 19 yaşındaki başarılı atlet Suna Kılıç, Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kolat, Kılıç'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kolat, "Türkiye bayanlarda voleybolda olsun, atletizmde olsun maşallah iyiye gidiyor. Seninle gurur duyuyoruz. Büyük bir başarıyla hem koşturuyorsun, çalışıyorsun hem de üniversiteye hazırlandın. İnşallah spor akademisine girersin. Senden onu bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kılıç ise daha önce 3 bin metre engelli koşuda Türkiye birincisi olduğunu, 11 ülkenin katılımıyla 14-18 Haziran'da Eskişehir'de düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda ise üçüncülüğü elde ettiğini söyledi.

Daha sonra Kolat tarafından başarılı sporcuya iPad hediye edildi. Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım da hazır bulundu.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: