Sevgi Evleri'nden tiyatro gösterisi

Sevgi Evleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan "Bayrağımın Gölgesinde" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Sevgi Evleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan "Bayrağımın Gölgesinde" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda sahnelenen tiyatro oyununu Vali Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, kurum ve kuruluş yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

Tiyatro oyunu öncesi Vali Necati Şentürk'ün talimatıyla kurulan Yozgat Çocuk Yuvası Minikler Bozok Mehter Takımı'nın gösterisi izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Kahramanlık şiirlerini okunduğu programda, Sevgi Evleri tarafından hazırlanan "Bayrağımın Gölgesinde" isimli dört perdelik tiyatro gösterisi izleyenleri duygulandırdı.

Tiyatro oyunu sonrası açıklama yapan Vali Şentürk, programı hazırlayanlara teşekkür ederek, "Türk milletinin büyüklüğünü ve kahramanlığını bir kez daha hatırlamış olduk. Savaş döneminde Türk milleti ülkesini kurtarmak için nasıl seferber olduysa bugün de ülkemizi kalkındırıp dünyanın süper gücü haline getirmek için el ele vererek çalışma günüdür. Geleceğimizin teminatı olan genç ve çocuklarımızın bunu başaracağından hiç şüphemiz yoktur" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: