"Sevgi Köprüsü Platformu" Bitlis'te

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim gören ve "Sevgi Köprüsü Platformu" adı altında bir araya gelen öğrenciler, Bitlis'e geldi.

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim gören ve "Sevgi Köprüsü Platformu" adı altında bir araya gelen öğrenciler, Bitlis'e geldi.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Bitlis'e gezi düzenleyen üniversite öğrencilerini Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın karşıladı.

Belediye Başkanı Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sevgi Köprüsü Platformu" adı altında bir araya gelen üniversite öğrencileriyle, Yükseliş Mahallesi'nde mesire alanında kahvaltı yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Öğrencilere Bitlis'in tarih ve kültür zenginliğini anlattığını belirten Alaydın, şöyle konuştu:

"Doğu-Batı arasındaki kalıplaşmış düşünceler yerine, artık bütünleşmiş bir Türkiye var. Binlerce doğulunun batıda, binlerce batılınınsa doğuda yaşadığı bir Türkiye var. Anadolu'yu tanıtmak açısından iyi bir iş yapıldığını düşünüyorum. Sevgi Köprüsü Platformu ve bu hizmette bulunan diğer sivil toplum örgütlerine ne kadar teşekkür etsek azdır."

Muhabir: Yunus Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz