Sevgi Paletinden Dökülen Renkler

Sakarya Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) ressam Nadide Pakize Karabulut ve Ayşe Çiğdem Karabay tarafından hazırlanan...

Sakarya Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) ressam Nadide Pakize Karabulut ve Ayşe Çiğdem Karabay tarafından hazırlanan bireysel yağlı boya sergisi bugün ziyaretçilere açıldı.

Nadide Pakize Karabulut ve Ayşe Çiğdem Karabay yaptıkları karma yağlı boya resimleri ile ilgili olarak, “Yaptığımız resimleri sergilememizin amacı Sakaryalı hanımları teşvik ederek resim ve sanata ilgilerinin artmasını sağlamak” ifadelerini kullandı.

Sergide Ressam Ayşe Çiğdem Karabay’ın klasik, manzara tarzındaki çalışmaları ile Ressam Nadide Pakize’nin klasik, manzara ve modern tarzdaki yağlı boya çalışmaları sergilendi.

Reklam
Reklam

AKM’deki Perşembe gününe kadar ziyaretçileri ağırlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: