Sevgi Pınarı Derneği’nden kermese davet

Konya'nın Karapınar ilçesi Sevgi Pınarı Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına yapılan kermese bütün hayırsever vatandaşları...

Konya'nın Karapınar ilçesi Sevgi Pınarı Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına yapılan kermese bütün hayırsever vatandaşları davet etti.
Karapınar Sevgi Pınarı Derneği tarafından düzenlenen kermes, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün’ün dualarıyla açıldı. Kermeste bir açıklama yapan Müftü Hüseyin Gün, "Bu tür faaliyetlerin gün geçtikçe arttığını görüyoruz. Bu da günümüz maddiyat dünyasında bir ihtiyaçtır. Bu tür faaliyetlerin insanlarımızda yardımlaşma ve paylaşma duygularının daha da kuvvetlendiğinin göstergesidir. Karapınar’da ki öğrencilerimize de sahip çıkma adına bu tür faaliyetlerin devamını arzuluyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimizin bu konudaki gayretleri takdire değer" dedi. Bu amaçla düzenlenen tüm etkinliklerin arkasında olduğunu belirten İlçe Müftüsü Gün, Karapınar halkına hayırlı olması dileklerini iletirken tüm Karapınarlı hayırsever halkı kermese davet etti.
Karapınar’da eğitimlerine devam eden ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermeste; kavurga, yufka, erişte, makarna, mantı, tantuni, gözleme, sıkma börek, salça, acı sos, turşu çeşitleri, kuru bakliyat, tatlı çeşitleri, ev baklavaları, çeyizlik ürünler ve ayakkabı çeşitleri halka sunuluyor. 3 Ekim 2011 Pazartesi günü Konya Caddesi'nde Yapı Kredi Bankası yanında hizmete giren kermesin 5 gün açık kalacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz